Beste Bendeleden, Vrienden en andere sympathisanten van Theater Branoul,

Het is voor ons hoogst ongebruikelijk om u op deze manier een verzoek te doen maar wij zijn helaas genoodzaakt om uw hulp in te roepen. Zoals u wellicht heeft vernomen is de projectsubsidie voor de productie die wij dit voorjaar wilden maken afgewezen en moesten wij op zoek naar haalbare alternatieven. En zoals ieder nadeel ook zijn voordeel heeft, zag Manon Barthels de kans schoon om haar langgekoesterde wens ten uitvoer te brengen: de aristocratische, lethargische  Oblomov!

De voorbereidingen zijn al in volle gang en vanaf begin maart gaat Oblomov spelen. Maar dat moet dus vooralsnog zonder geld en als er iets is wat we ons hebben voorgenomen, dan is dat dat wij acteurs niet meer onbetaald op het podium willen laten staan. Naast Bob Schwarze spelen Sijtze van der Meer en Roeland Drost in deze nieuwe productie. Bob Schwarze en Manon Barthels doen een oproep om geld bij elkaar te brengen, zodat hun collega’s gedurende de repetitie- en speelperiode betaald kunnen worden. Wilt u hen helpen? Koop uiteraard kaarten voor Keefman en Oblomov! Daarnaast hopen we dat u een extra geldelijke bijdrage wilt storten voor de totstandkoming van deze voorstelling. Iedere euro is welkom.

Om u te bedanken voor uw gulle gift kunt u rekenen op een cadeautje van ons:

  • Onze eeuwige dank, die krijgt u sowieso.
  • Vanaf 25 Euro: de kans om een openbare repetitie bij te wonen op 15 februari van 11 tot 12.30u (voor 1 persoon)
  • Als u meer dan 100 euro bijdraagt, krijgt u van ons een vrijkaart voor de voorstelling (datum naar keuze, tenzij uitverkocht)
  • Als u zelfs meer dan 500 Euro stort dan krijgt u er, naast bovengenoemde, een ferme handdruk van de acteurs en een lekker fles Oblomov Wodka bij. Om thuis na te genieten van de voorstelling en uw goede daad.

Uw bijdrage is zeer welkom op rekeningnummer NL95 RABO 0357611446 t.n.v. Stichting Literair Theater Branoul, onder vermelding van Oblomov. Iedere Euro wordt gewaardeerd.

Zorgt u ervoor, dat wij de beschikking krijgen over uw correcte naam- en adresgegevens bij de storting, zodat het cadeau tijdig uw kant op kan komen!

U zou ons een groot plezier doen als u uw vrienden en bekenden theaterliefhebbers ook zou willen informeren over deze actie. Dat kan eenvoudig door de link naar deze pagina door de sturen en er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Ervaring leert dat persoonlijke aanbevelingen erg goed werken!

Als u nog vragen of suggesties heeft over deze actie kunt u met ons contact opnemen via Bende@branoul.nl of op 06-15056672.