Veel gestelde vragen Branoul

Wat doet Branoul om u een veilige avond uit te bezorgen?

  • Wij gaan uit van een 30% zaalbezetting. Dit betekent dat er slechts 20 personen naar binnen mogen. Voordat de voordeur van het theater opengaat voor publiek is er uitvoerig geventileerd en worden, onder andere, deurknoppen ontsmet. 
  • Het theater gaat 30 min voor aanvang open.
  • U krijgt toegang tot het theater nadat bij de deur uw QR-code gecheckt is.
  • Bij de deur kunt u uw handen ontsmetten.

Ook wij hebben tijdens deze pandemie mensen uit onze omgeving verloren, ook wij willen gezond blijven en wij doen er alles aan om het ook voor u zo veilig mogelijk te maken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw veiligheid. We nemen dit virus zeer serieus, houden ons aan de gestelde regels en… ondertussen zorgen wij er voor dat u tijdens de voorstelling alleen nog maar kan genieten van een prachtige reis door de hoofden van de personages op het toneel.

Ik wil sponsoren, wat moet ik doen?
U kunt ons steunen door een donatie te doen en daarmee bendelid te worden. Alle informatie die u nodig heeft, vind u op de pagina Steun Branoul op onze website.

Uiteraard is iedere gift welkom op rekeningnummer NL95 RABO 0357611446 t.n.v. Stichting Literair Theater Branoul Den Haag. Wellicht ten overvloede: wij staan in het ANBI register onder nummer 8328705. Dus uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Als u ons via uw bedrijf wilt sponsoren, dan kunt u contact met ons opnemen via kantoor@branoul.nl. Hetzelfde geldt als u overweegt om een wat groter bedrag aan ons over te maken.

En uiteraard is de mooiste steun die we van u kunnen krijgen dat u kaarten koopt voor onze voorstellingen en we u weer in ons theater mogen verwelkomen!