BRANOUL BLIJFT BESTAAN!

Beste theaterliefhebber,
beste vriend van Branoul,

Allereerst willen we u een heel mooi, gezond en gelukkig 2014 wensen. En, zoals het er nu naar uit ziet, een jaar dat we samen kunnen beleven!

Het afgelopen kwartaal was voor ons erg spannend. Verschillende aanvragen, veel gesprekken, plannen concretiseren. En tussendoor liep de programmering natuurlijk gewoon door en was het fantastisch dat veel voorstellingen uitverkocht waren.

Nu de Champagne geknald heeft kunnen we de balans opmaken: Branoul heeft voldoende basis voor een nieuw seizoen. De financiering is nog niet in kannen en kruiken, maar zegt u zelf, voor welk bedrijf geldt dat wel? De basis is vertrouwen in de toekomst, en dat is er.

Op de eerste plaats nog heel hartelijk dank voor uw giften en support rondom BOB DRAAIT DOOR. We hebben helaas niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, maar uw steun was hartverwarmend. Daarnaast hebben we in het najaar de steun van de Gemeente gekregen om te investeren in een structureel levensvatbaar Branoul. En hebben verschillende fondsen hun bijdrage, zo goed als zeker, toegezegd.

Uw theater Branoul zit vol plannen.

Naast nieuwe literaire voorstellingen gaan we ons richten op de Nederlandse taal en ons programma aanbod verbreden. Er komt een programma voor educatie en we gaan intensiever samenwerken met het bedrijfsleven.

We zijn nu hard bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor het nieuwe programma dat in februari van start gaat. We informeren u hierover graag per mail en via onze website.

Het doet ons een heel groot plezier te kunnen zeggen: tot binnenkort in ons geliefde theater Branoul!

Groet,

alle medewerkers van Branoul

Comments

comments

Powered by Facebook Comments